MÓDSZEREKAz általam tanult módszereket mindig egyénre szabottan, integráltan alkalmazom. Emiatt nehéz is külön választanom, melyiket ismertessem, hogy bepillantást nyerj abba, mivel találkozol, ha hozzám érkezel. Ezért most a teljesség igénye nélkül sorolok fel néhányat.

Realxáció ikon

Relaxáció


A relaxáció a test és a lélek szoros kapcsolatán alapul. A stresszhatások, az állandó feszültség, a szorongás nemcsak lelki, hanem testi szinten is problémákat okozhat: fejfájás, gyomorpanaszok, vagy akár hátfájás formájában is jelezhet. Ugyanakkor ez fordítva is igaz: a test, az izomzat relaxáció segítségével ellazul, ami lelki ellazuláshoz és feszültségmentes állapot eléréséhez vezet. Ez a módszer különösen hatásos szorongás, nyugtalanság, ingerlékenység, fejfájás esetén. A stressz kezelését és a lelki egyensúly fenntartását helyezi fókuszba. Helyre tud állni általa a szervezet önszabályozó rendszere.

Autogén tréning gyakorlatvezetőként segítek neked abban, hogy megtanítom a gyakorlatokat egyéni vagy akár csoportos formában is, amit majd otthon tudsz mélyebb szintre beépíteni, hogy nehéz élethelyzetben is alkalmazni tudj.

Integratív hipnoterapeutaként pedig bizalmi kapcsolatban létrehozott relaxált állapotban képi elemekkel (Kathatim Imaginatív technika) dolgozunk a felmerült problémán.


Pszichodrama ikon

Pszichodráma


Az önismereti pszichodráma egy rendkívül kreatív módszer, amely segíti és fejleszti a spontán önkifejezést úgy, hogy közben cselekvésre késztet. A belső egyéni konfliktusokat, döntési bizonytalanságot a pszichodráma eszközeinek segítségével csoportban vagy egyénileg (monodrámával) megjeleníted, újra értelmezed, aminek hatására változol és változtatni tudsz a megragadt, letapadt érzéseken.

Munkám során többször előfordult, hogy így sikerült egy utolsó “beszélgetéssel” lezárni régóta húzódó és megoldatlan emberi kapcsolatokat.


Családállítás ikon

Családállítás


A családállítás elméleti és gyakorlati tapasztalata szerint a sorsunkat nemcsak a körülmények, tapasztalataink, neveltetésünk, a szerencse vagy a hit irányítják. Létezik egy közös családi lélek, egy energiamező, ahol szigorú törvények uralkodnak, amelyek ha sérülnek, generációkon keresztül negatív hatással lehetnek a családtagokra, és ezen együttes lélekben megkezdődik a kiegyenlítés. A családi lélek és a családi lelkiismeret mindenekelőtt az előbb születettek jogaira ügyel, és a kiegyenlítéshez feláldozza a később születettet, ami megmagyarázhatatlan elakadásokként jelenhet meg. A különböző sorshelyzetek, titkok, problémák tudattalanunkban rejtező gyökerei ott vannak a családunk történetében. A módszer segítségével ránézhetsz minderre, és az oldó mondatokkal ezek az elakadások megszüntethetők.

IDŐPONTOT KÉREK

Az Adatkezelési nyilatkozatot elolvastam es elfogadom

© Kuszka Adrienn 2022 - Design & Web: AUDREAMS® Creative Studio