Kuszka Adrienn

A történetedet TE írod.

Gyere és meséld el!

Kíváncsi vagyok RÁD.

IDŐPONTOT KÉREK

RÓLAM

Pszichológusként hiszek a bizalom és a figyelem megtartó erejében, illetve a kettőnk kapcsolatában, amin keresztül sok mindent meg lehet haladni.


Számomra minden egyes emberi történet különleges, és mélyen megtisztelő, hogy megismerhetem. Jó átélni, ahogy épül a híd, a bizalom hídja, és azt is, ahogy megnyílik a másik, és egyre inkább bele meri engedni magát a kettőnk kapcsolódásába, és utána önmagába.


A segítő folyamat keretében olyan témákkal foglalkozom, mint az önértékelés, önbizalom, nőiség, anyaság, párkapcsolat, belső egyensúly, életvezetési elakadások.


"Élethivatásom segíteni mindazoknak, akik szeretnének és mernek változni, változtatni, szembe mernek nézni önmagukkal, hogy aztán saját kezükbe vegyék a sorsukat, mert hisznek abban, hogy a legnehezebb élethelyzetből is van kiút..."

ISMERJ MEG
Sziv ikon

MENTÁLHIGIÉNÉ

Te tudtad, hogy a személyes mentálhigiéné egyenlő a testi, szellemi és szociális jóléttel? Hogy valójában lelki egészséget jelent? A pszichológiai tanácsadás legfőbb célja a prevenció hitvallásán alapszik, azaz a lelki egészség megőrzésén, ami elvezet ahhoz, hogy te is boldog és teljes életet élhess.

TOVÁBB
szovegbuborek ikon

KONZULTÁCIÓ

Úgy érzed, megrekedtél egy élethelyzetben, de az érzelmi megterheltségtől nem tudsz továbblépni vagy dönteni? Jól jönne egy kis támogatás? Szívesen segítek, hogy megtaláld a megfelelő megoldást. A mentálhigiénés konzultációs folyamat célja, hogy biztonságot adó és elfogadó légkörben az életeseményeid új fókuszt és megértést kapjanak.

TOVÁBB
Lepke ikon

MÓDSZEREK

Keresed a megfelelő módszert a problémádra? Már több mindent kipróbáltál, de valahogy egyik sem volt az igazi? Munkám során kombinálva alkalmazok több általam tanult módszert. Mindemellett a legfontosabb az, hogy minden segítő leginkább a saját személyiségével dolgozik, és akkor hiteles igazán, ha megdolgozta önmagát.

TOVÁBBKONZULTÁCIÓS ÁRAKSZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ


NAPOK

Kedd       14.00 - 20.00

Szerda       8.00 - 14.00

Csütörtök  8.00 - 14.00


ÁRA

12 000 Ft / 50 perc

ONLINE KONZULTÁCIÓ


NAPOK

Hétfő         8.00 - 15.00

Szerda     16.00 - 20.00

Péntek       8.00 - 15.00


ÁRA

12 000 Ft / 50 perc

Az Adatkezelési nyilatkozatot elolvastam es elfogadom

© Kuszka Adrienn 2022 - Design & Web: AUDREAMS® Creative Studio