MENTÁLHIGIÉNÉ

A mentálhigiéné lényege a lelki egészségvédelem, a fejlesztés, megelőzés és a kapcsolatépítés. Az „itt és most”-ban tart, hogy meg tudd élni a jelent.

A segítő beszélgetés célja az egészséges lelki élet kialakítása és megtartása. Azt helyezi fókuszba, hogy képessé válj arra, hogy a saját problémáidat megoldd, belső erőforrásaidat, és az élet adta lehetőségeidet jobban kihasználd. Akár úgy, hogy a segítő beszélgetések ereje által új készségeid jöhetnek létre, ami beindítja a változást.

Lehet rövidebb vagy hosszabb a folyamat, de mindenképpen olyan változást hoz létre, mely mentén a saját életed az irányításod alá kerül, sikeresen boldogulsz a dolgaiddal, újra lesz önbizalmad, és büszke leszel magadra, mert mindez a te sikered, én csupán kísérlek az úton.

Mentálhigiénés segítőként holisztikus szemlélettel tekintek a hozzám fordulókra. Tudom, hogy minden ember hatalmas belső tartalékokkal rendelkezik önmaga megértésére, megismerésére, fejlődésére. Amiatt akad el, mert az adott élethelyzetben nem tud reálisan önmagára tekinteni. Szüksége van egy segítőre, aki megfogja a kezét, s az ő tempójához igazodva kíséri ebben az életszakaszban. Ebben a kapcsolatban a fókusz azon van, hogy a belső tartalékok aktivizálódni tudjanak. A változáshoz vezető út végállomása önmagunk elfogadása, ismerete és szeretete.

Ha úgy érzed telítődtél, nehéz benne lenni a mindennapokban, kérj bátran segítséget!
IDŐPONTOT KÉREK

    KAPCSOLAT

    Budai Pszichológus Központ

    1016 Budapest, Mészáros utca 18. I. emelet 15.

    +36 30 651 7830

    info@kuszkaadrienn.hu

Az Adatkezelési nyilatkozatot elolvastam es elfogadom

© Kuszka Adrienn 2020 - Design & Web: AUDREAMS® Creative Studio