KONZULTÁCIÓK


Amiben segíteni tudok neked:

Önbizalmad növelésében, kommunikációd javításában, önszeretet kialakításában, verbális önvédelem fejlesztésében, ha nehéz döntési helyzetbe kerültél, a határaid meghúzásában, abban, hogy pozitívan gondolkodj, hogy jobbak legyenek az emberi kapcsolataid, hogy asszertívan kommunikálj, hogy figyelni tudj a belső hangodra, hogy tudatosuljanak a benned lévő érzések.


Mire számíthatsz nálam:


A segítő folyamat keretében olyan témákkal foglalkozunk, mint az önértékelés, önbizalom, nőiség, anyaság, párkapcsolat, belső egyensúly, életvezetési elakadások.


Személyes konzultáció


Ha úgy érzed, megrekedtél egy élethelyzetben, de az érzelmi megterheltségtől nem tudsz továbblépni vagy dönteni, ha jól jönne egy kis támogatás, szívesen segítek, hogy megtaláld a megfelelő megoldást. A mentálhigiénés konzultációs folyamat célja, hogy biztonságot adó és elfogadó légkörben az életeseményeid új fókuszt és megértést kapjanak.


Online konzultáció


A felmerülő igényeknek eleget téve várlak szeretettel online konzultációra, ha Budapesttől távol élsz bárhol a világban, és anyanyelveden szeretnéd megosztani és megoldást keresni a nehézségeidre. Több éve tapasztalom, hogy a közös munka így is könnyed.


IDŐPONTOT KÉREK

Fontos tudnod, hogy mentálhigiénés segítőhöz forduló emberek lelkileg és mentálisan egészségesek. A segítő beszélgetések célja preventív. Az általam kínált szolgáltatás nem minősül gyógyító eljárásnak, nem alkalmas pszichiátriai tünetek, súlyos pszichés betegségek diagnosztizálására, illetve kezelésére, és nem helyettesítik az orvosi vagy a klinikai pszichoterápiás kezelést.

    KAPCSOLAT

    Budai Pszichológus Központ

    1016 Budapest, Mészáros utca 18. I. emelet 15.

    +36 30 651 7830

    info@kuszkaadrienn.hu

Az Adatkezelési nyilatkozatot elolvastam es elfogadom

© Kuszka Adrienn 2020 - Design & Web: AUDREAMS® Creative Studio