KONZULTÁCIÓK


Amiben segíteni tudok neked:

Önbizalmad növelésében, kommunikációd javításában, önszeretet kialakításában, verbális önvédelem fejlesztésében, ha nehéz döntési helyzetbe kerültél, a határaid meghúzásában, abban, hogy pozitívan gondolkodj, hogy jobbak legyenek az emberi kapcsolataid, hogy asszertívan kommunikálj, hogy figyelni tudj a belső hangodra, hogy tudatosuljanak a benned lévő érzések.


Mire számíthatsz nálam:


A segítő folyamat keretében olyan témákkal foglalkozunk, mint az önértékelés, önbizalom, nőiség, anyaság, párkapcsolat, belső egyensúly, életvezetési elakadások.


Személyes konzultáció


Ha úgy érzed, megrekedtél egy élethelyzetben, de az érzelmi megterheltségtől nem tudsz továbblépni vagy dönteni, ha jól jönne egy kis támogatás, szívesen segítek, hogy megtaláld a megfelelő megoldást. A pszichológiai tanácsadás és mentálhigiénés konzultációs folyamat célja, hogy biztonságot adó és elfogadó légkörben az életeseményeid új fókuszt és megértést kapjanak.


Online konzultáció


A felmerülő igényeknek eleget téve várlak szeretettel online konzultációra, függetlenül attól hol élsz a világban, és anyanyelveden szeretnéd megosztani és megoldást keresni a nehézségeidre. Több éve tapasztalom, hogy a közös munka így is könnyed.


IDŐPONTOT KÉREK

Fontos tudnod, hogy a pszichológushoz és a mentálhigiénés segítőhöz forduló emberek lelkileg és mentálisan egészségesek. A segítő beszélgetések célja preventív. Az általam kínált szolgáltatás nem minősül gyógyító eljárásnak, nem alkalmas pszichiátriai tünetek, súlyos pszichés betegségek diagnosztizálására, illetve kezelésére, és nem helyettesítik az orvosi vagy a klinikai pszichoterápiás kezelést.

Az Adatkezelési nyilatkozatot elolvastam es elfogadom

© Kuszka Adrienn 2022 - Design & Web: AUDREAMS® Creative Studio